Alianța Noastră România salută insistența cu care președintele Klaus Iohannis a solicitat Parchetului General celeritate în clarificarea evenimentelor din decembrie 1989, în urma cărora au căzut victime mulți români, precum și a celor de la mineriadă care și ele au făcut victime.

Cinismul cu are au fost uciși sau maltratați unii dintre cei mai curajoși și reprezentativi români, cei mai mulți fiind tineri, necesită din partea statului de drept, chiar și după o regretabilă tergiversare de peste un sfert de secol, riposta cuvenită.

Alianța Noastră România, care își revendică descendența directă din tot ceea ce a însemnat lupta patriotică, anticomunistă a anilor 90, se alătură demersului președintelui Klaus Iohannis, solicitându-i la rândul ei procurorului general al României să facă toate demersurile necesare pentru ca, în termeni de deplină legalitate și corectitudine, cele două dosare să fie finalizate.

Marian Munteanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>