La zi aniversară, Alianța Noastră România  aduce un înalt și respectuos omagiu glorioasei Armate Române, instituție-reper a Românilor,  garant al continuității neamului nostru în vatra națională și tuturor oștenilor săi aflați sub înalt jurământ față de Patrie și Tricolor.

Ne plecăm cu pioșenie în fața bravilor eroi ai neamului care și-au jertfit sângele  și viața pentru păstrarea ființei naționale, independenței și integrității teritoriale a țării.

Luptele pentru întregirea neamului și apărarea Patriei au intrat pentru totdeauna în tezaurul istoric al României ca prilej de mândrie patriotică și veșnică recunoștință.

ANR își afirmă și cu acest prilej opțiunea fermă și neabatută de a depune eforturi susținute pentru redarea demnității soldatului român, asigurarea condițiilor necesare pentru buna instruire și dotare a armatei, crearea condițiilor decente de viață pentru veterani, cadrele militare în rezervă și retragere și familiile acestora.

Dorim cu sinceritate și răspundere ca armata noastră să se dezvolte permanent și să-și întărească decisiv contribuția la apărarea intereselor vitale ale țării noastre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>