Stimați participanți la primul Congres al Alianței Noastre,

Regret că din cauza stării sănătății mele n-am putut să dau curs invitației de a veni la Sibiu, dar vă asigur că din punct de vedere moral sunt din toată inima alături de dumneavoastră.

Cred cu toată convingerea că faceți exact ceea ce trebuie făcut, mă bucur că existați. Toate minoritățile din România au organizații care le apără interesele, numai majoritatea nu are. Am simțit mereu că fac parte dintr-o majoritate persecutată, pe care nu o reprezintă nimeni.

Acum o reprezentați dumneavoastră. Dumneavoastră reprezentați poporul român, așa cum nu a făcut-o până acum niciun partid  politic, în afară de PNȚCD, care însă din păcate a fost scos din joc de beneficiarii comunismului rezidual din România.

La conducerea Alianței Noastre se află un om demn de admirație, un personaj intrat definitiv în istorie și totuși încă tânăr, Marian Munteanu. Este un om cultivat și energic, bun cunoscător și apărător al civilizației românești, adept în același timp al apartenenței noastre la Europa. L-am aplaudat cu entuziasm în 1990 când însuflețea cu prezența lui demonstrația anticomunistă din Piața Universității și îi dădea o anvergură istorică. Îl aplaud și acum când, împreună cu dumneavoastră, se angajează într-o vastă acțiune politică, având drept obiectiv renașterea României.

Vă urez succes și sunt sigur că-l veți avea.

Alex. Ștefănescu  

Bucureşti, noiembrie 2017   

 1. George Rizescu says:

  Sunt convins că tot mai mulți intelectuali vor veni spre Alianța Noastră! Starea de degradare socială peste care se așază o imensă stare de degradare morală, fuga de răspundere politică și juridică a celor chemați să conducă Națiunea spre lumea dezvoltată a secolului XXI, ne așază în cea mai incomodă poziție, ca Stat, în cadrul U.E.! Actuala clasă politică și-a arătat „valoarea” în cei 28 de ani de la Revoluție! Este vremea să se nască o altă mișcare politică, cu altă concepție despre lumea în care trăim, cu valori morale sănătoase, cu trăiri patriotice reale. Cred că Alianța Noastră își poate croi un drum sănătos bazat pe bună-credință, cinste, adevăr, iubire față de toți oamenii și, mai ales, revigorarea sentimentului de apartenență la un Neam, ce s-a născut aici, de Facerea Lumii!

  • Jianu Vasaile says:

   Sunt de profesie ing iner iar in prezent sunt pensionar in varsta de 73 de ani. As ddori sa ajut si eu acest grup de romani adevarati din partidul ANR deoarece consider ca sunt singurii care ar putea scapa tara de acesti ciocoi…..vezi cartea D-lui Dinu Sararu „Ciocoii noi cu bopdiguarzi”
   P.S. Daca m-ar primi as dori sa ma primeasca si pe mine alaturi de Dansii.
   Cu deosebita consideratie si respect pt membrii ANR V. Jianu

   VA rog sa publicati adresa mea de email chiar va rog sa o faceti publica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>