Sâmbătă, 9 septembrie a.c.,  s-au întrunit la Deva forurile statutare de conducere ale platformei civice Alianța Noastră și ale formațiunii politice ANR.
În cadrul reuniunii s-au stabilit direcțiile de acțiune și modalitățile practice de colaborare pentru viitor.

Alianța Noastră va continua dezvoltarea structurilor civice proprii și va stabili noi parteneriate  cu alte organisme și asociații ale societății civile, în condițiile respectării principiilor Proclamației din 27 Martie 2016.

Consiliul Național al ANR a aprobat fuziunea prin absorbție cu Partidul Național Român, stabilind totodată și calendarul de activități, precum și procedurile pentru reorganizarea structurilor teritoriale ale partidului.
S-a ‎avut în vedere o mai clară delimitare a activităților strict politice de cele specifice societății civile, membrii partidului urmând să sprijine în continuare activitatea organizațiilor civice din care fac parte.
Biroul Permanent al ANR va transmite tuturor organizațiilor locale procedurile de pregatire ale Congresului partidului, proceduri care vor fi făcute publice în termen de o săptămână.

Marian Munteanu

  1. Marin Ene says:

    D-le Munteanu, trimiteti o scrisoare Presedentiei si Guvernului Roamniei sa stopeze migrarea ce a inceput sa afecteze major tara si oameni ei. Sa intervina cu toate mijloacele pentru a impidica transformarea noastra intr-o tara de emigrare. Daca este necesar, asa cum procedeaza si alte tari, sa intervina armata si serviciile de securitate!

    Numai Bine si
    doamne AJUTA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>