Membrii și simpatizanții Alianței Noastre au luat act cu profundă îngrijorare de repetatele derapaje ale Consiliului Național pentru Combaterea Discriminarii de la litera și spiritul Constituției României și Convenției Europene a Drepturilor Omului privind dreptul la opinie și exprimare liberă în România.

Aceste derapaje au culminat recent cu convocarea incriminatorie la CNCD a domnului Vasile Bănescu, purtătorul de cuvant al Patriarhiei Române, pentru afirmații de bun simț ale domniei sale în legătură cu necesitatea așa zisei „educații sexuale” atât de intens promovată de activiștii neo-marxiști.

Ne alăturăm poziției exprimate de semnatarii scrisorii de solidaritate cu purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, adresate în aceasta săptămână către CNCD.

În plus, solicităm demiterea de urgență a conducerii CNCD și crearea unui consiliu consultativ ai cărui membri să reprezinte echilibrat comunitățile etnice și confesionale din România. Este absolut necesară o reprezentare corectă a realităților socio-culturale românești pentru a ne feri atât de constrângeri și persecuții ideologice, cât și de proliferarea unor atitudini contrare valorilor morale împărtășite de covârșitoarea majoritate a cetățenilor țării noastre.

 1. Nicolae Diaconescu says:

  Buna seara,
  Solicitarea demisiei conducerii CNCD , sa fie facuta si in scris catre comisie cu nr de inregistrare , sau cu confirmare de primire prin poata, nu doar declarativ prin acest comunicat, cu mentiunea de a se raspunde in scris solicitarii in termenul legal de 30 de zile.
  Cu consideratie,
  Nicolae Diaconescu

 2. Emilian says:

  Felicitari ca ati luat si dumneavoastra atitudine. O Romanie sanatoasa nu poate avea o „militie a gandirii” care sa cenzureze si sa sanctioneze tocmai exprimarea adevarului si a valorilor morale. Aceasta este o mostra a „statului paralel” pe care poporul nostru il intretine inca fara sa vrea, spre regresul general al societatii noastre. Daca suntem romani si spunem despre noi ca suntem crestini, atunci sa ne alegem conducatori cu frica lui Dumnezeu si nu oameni care inventeaza ei legea, stricand Legea pe care ne-a dat-o Creatorul nostru. Atunci vor avea de castigat toti oamenii din tara, indiferent de etnie sau religie, inclusiv cei in care simtul religios nu s-a desteptat inca. Doamne ajuta!

 3. Marin says:

  Propagandistii neo-marxisti sunt fii si nepotii bolsevicilor desantati de sovietici si care acum sug la sanul ganditorilor globalisti de prin vest! Sunt bine sponsorizati de jefuitorii resurselor si speculantii din banci!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>