Alianța Noastră România a depus liste complete de candidați pentru alegerile parlamentare, în 42 de circumscripții electorale.

Am decis să nu depunem liste în județul Harghita pentru a nu diviza inutil voturile etnicilor români din acest județ. În județul Harghita simpatizanții noștri vor fi încurajați să voteze candidatul român cel mai bine plasat în sondaje. Răspundem astfel apelului Societății Civile din zona Harghita – Covasna.

Vă prezentăm (descarcă anexa) lista candidaților care, potrivit estimărilor noastre, se află pe poziții potențial eligibile. Marea majoritate a candidaților noștri provin din societatea civilă patriotică și, în general, nu au desfășurat activități politice semnificative, mulți nefiind înscriși până acum, nici măcar ca simpli membri, în vreun partid politic. Au venit alături de noi și un număr restrâns de oameni care au mai activat politic și le mulțumesc pentru opțiunea lor. Experiența lor a fost deosebit de utilă pentru ca, într-un timp extrem de scurt, să construim în teritoriu o structură operațională capabilă să gestioneze situații complexe într-un mediu nou și instabil.

Le mulțumesc tuturor militanților ANR și numeroșilor prieteni din societatea civilă patriotică care au lucrat intens în această perioadă, reușind să depășească atât dificultățile inerente oricărui început cât și blocajele birocratice și procedurale.

Începem de săptămâna viitoare pregătirea campaniei, cu hotărâre, încredere și forțe sporite.

Cu sprijinul compatrioților noștri, al patrioților români de pretutindeni, Alianța Noastră va intra în Parlament cu o echipă puternică și va lupta pentru atingerea obiectivelor politice asumate, cu cinste, competență și patriotism.

Marian Munteanu

 1. Lidiard Lavrans says:

  Daca se mobilizează o armata de un milion de prosti, care sunt bine organizați, disciplinați, și-și respecta șeful lor comandant, (prost și el la fel ca tot milionul de subordonați) și merg la lupta cu o alta armata inamica, cam tot de un milion de soldați, dar inteligenți, deștepți, însă nedisciplinați și neordonați și fiecare din ei se considera mai breji, dotați, mai mai în toate cele, decât comandantul superior al lor, asa ca dragi romani va întreb cine credeți ca va reuși sa obțină victoria în lupta dintre cele doua armate?, armata proștilor bine disciplinați și ordonați, s-au armata deștepților nedisciplinați și neordonați? – Cu siguranță vor învinge armata soldații căreia sunt bine disciplinați și ordonați!!!

  Partidul, Alianța Noastră România, îl are pe Marian Munteanu, un Roman, un Președinte, un Comandant Suprem, bine ordonat, disciplinat și foarte inteligent și înțelept, care își alege „soldații” conform valorilor sale, care știe ce vrea, vrea sa câștige bătăliile și războiul pentru supraviețuirii noastre, cu cele mai satanice forte de hoți și asasini, pentru binele, pentru bunăstarea și prosperitatea României, pentru dăinuirea și întregirea tuturor romanilor care se lupta din răsputeri sa supraviețuieasca și să-și mențină vii valorile materiale și spirituale strămoșești, în teritorii românești răpite și devastate, unde romanii, băștinași sunt anihilați și forțat asimilați. România în frontierele prezente reprezinta doar o mica și ultima reduta unde a mai rămas și dăinuiesc valorile neamului Romanesc.

  Ieșiți la VOT, votați Alianța Noastră România și pe Marian Munteanu. El este Omul, Romanul, în stare sa salveze ce-a mai rămas din România și din Cultura Neamului Romanesc. Alianța Noastră România cu Marian Munteanu are nevoie de VOTUL NOSTRU, de Sprijinul nostru, de suportul nostru, ca EL cu ANR sa ne ajute sa ne ridicam în plina noastră statura, din MIZERABILA MOCIRLA în care am fost forțați sa ne bălăcim de cele mai ostile forte satanice mondiale. Acum este momentul decisiv și crucial, și va implor ieșiți organizați, disciplinați cu hotărâre la VOT și votați ANR cu Marian Munteanu, unicul lider Roman care nu urmărește scopuri și interese MESCHINE. Sa Nu RATAM ultima șansă a acestui moment istoric, TREBUIE SA NE UNIM ORGANIZAT ȘI SA-L VOTAM PE MARIAN MUNTEANU cu ANR. Nu a mai rămas palma de pământ romanesc, unde sa ne mai retragem, unde sa ne ascundem, unde sa ne mai salvam. Am tot cedat prea MULT și prea mult timp. UNICA ȘI ULTIMA NOASTRĂ ȘANSA ESTE MARIAN MUNTEANU cu ALIANȚA NOASTRĂ ROMÂNIA.

  Duminica,11 DECEMBRIE 2016 ESTE DUMINICA și ZIUA VICTORIEI și SĂRBĂTORII NOASTRE, RENAȘTERII VALORILOR NOASTRE SPIRITUALE și MATERIALE A STRĂMOȘILOR NOȘTRI, care sunt sub mare primejdie de moarte, de dispariție, de unde nu vom mai avea nici o șansă sa ne mai întoarcem vreo data.

  Votam Marian Munteanu cu Alianța Noastră România !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>