În perspectiva alegerilor legislative din 11 decembrie, Alianța Noastră România îi cheamă pe toți concetățenii animați de autentice sentimente patriotice și care doresc cu adevărat binele națiunii să ni se adreseze cu toată încrederea. Fie pentru a dialoga cu noi, fie pentru a ni se alătura, urmând să luptăm împreună pentru o corectă reprezentare în viitorul Parlament. Toți patrioții români sunt bineveniți în Alianța Noastră!

Alianța Noastră România face o distincție clară între patriotismul autentic și falsul patriotism demagogic, între susținerea competentă a intereselor naționale și vorbăria pretins “naționalistă” alimentată de politicieni vicleni, care se străduie să deturneze atenția cetățenilor prin diversiuni și partide-fantomă. Îi avertizăm pe toți patrioții români să nu se lase înșelați de formațiuni și organizații controlate la vârf de interese trans-partinice!

Subliniem încă o dată că suntem singura formațiune care, încă de pe acum, își expune public liderii atât în ceea ce îi privește pe reprezentații conducerii, cât și pe candidații care vor deschide listele în fiecare județ pentru Senat și Camera Deputaților. Nu procedăm întâmplător în acest fel. Vrem ca, din timp, toată lumea să îi cunoască, să știe pe cine contează, să le evalueze calitățile și defectele și, profitând de transparența pe care o manifestăm, să se solidarizeze cu noi. Vă puteți informa cu privire la activitatea noastră (obiective prioritare, program, lideri, date de contact etc.) vizitând site-ul www.aliantanoastra.ro.

Compatrioții noștri trebuie să știe că statele puternice din Europa au o politică națională redutabilă. Guvernele și parlamentarii acestor state se pun, fără ezitare, cu toată convingerea și în mod deschis, în slujba patriei lor. Partidele politice care au guvernat România în ultimele decenii au abandonat idealurile naționale. Acest lucru e dovedit de situația în care a ajuns țara noastră: resursele și terenurile sunt înstrăinate, capitalul românesc e distrus, valorile naționale, culturale și creștine sunt atacate continuu iar cetățenii noștri sunt goniți din propria lor țară.

Putem oferi, împreună, un nou început și o nouă șansă României și cetățenilor săi.

Doamne, ajută !

 

Marian Munteanu

 1. Popescu Cezar says:

  Buna seara!
  In momentul de fata, consider ca sunteti singura formatiune politica care indeplineste cateva din criteriile care ma motiveaza sa merg la vot duminica, si anume:
  – ANR nu a mai fost niciodata in Parlament;
  – promoveaza, in momentul de fata la nivel de declaratii, valorile traditionale romanesti. Sper, ca atunci cand va avea un cuvant mai puternic de spus, sa le promoveze si pe cele neafisate aici sau neamintite in emisiuni TV;
  – dl. Marian Munteanu este liderul de necontestat al Pietii Universitatii din 1990, un om ferm, dar pasnic. Am fost acolo, dupa ce am participat la revolutie si ma identific integral cu dorintele exprimate atunci si acolo!
  Succes si Doamne ajuta!

 2. Mircea Valerian says:

  Foarte putini romani inteleg importanta pentru viata proprie a unor idei ca cele din acest articol. Ce folos … Majoritatea suntem atat de animalizati de consumerismul perfect instalat in mentalul colectiv romanesc, incat … gandim si traim ca niste animale domestice: total conditionate si fara niciun orizont de a gandi si intelege clar ce ni se serveste zilnic … Vai de noi … cat despre doamne, ajuta … suna bine … dar doar atat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>